Зъбни импланти, в съчетание с възможности за туризъм в Истанбул

октомври 24, 2023 by UniMed0
zubni-implanti-istanbul-unimedturkey-1200x528.jpg

Зъбни импланти, в съчетание с възможности за туризъм в Истанбул

Визията на Вашата усмивка е важна, но нейната функционалност е основна. Зъбните импланти в Турция са спасител, те възстановяват мястото, където липсват корените на зъбите с мостове или корони. Имплантират се в костта, на мястото на загубения зъбен корен. След тяхното надграждане и включването им в конструкцията се получава изключително ефективно възстановяване на функционалното единство „корен – корона”.

Зъбните импланти в Турция забавят и предотвратяват костната атрофия и така поддържат здравето на челюстта

Зъбните импланти са скъпоструваща процедура в развитите държави, а хората все по-често търсят алтернативни държави, които да предлагат качествени стоматологични услуги на разумна цена.

Къде другаде може да намерите дентално лечение, в съчетание с възможности за релакс, плуване и почивка в Перлата на Босфора Истанбул?

Денталните имплатни са сред най-често извършваните в Истанбул стоматологични услуги през последните години. Това се дължи на напредналата техника и професионалното обслужване. Опитните стоматологични лекари са подготвени за серия от стоматологични пакети за хора, които искат да имат винаги сияеща усмивка!

Процедура по поставяне на зъбни импланти се извършва чрез въвеждане на импланта в челюстната кост, като целта му е успешно да замести липсващия естествен корен. След това върху главата на зъбния имплант (наречена абатмън) се поставя дентална коронка, която възстановява напълно нормалната дъвкателна функция.

Зъбните импланти в Турция са най-добрата опция при пациенти с единични или няколко липсващи естествени зъби, а също така при пълно обеззъбяване на двете челюсти.

 

Защо да изберем Зъбни импланти в Истанбул Турция

Зъбният имплант действа като заместител на корена на липсващ зъб, а от своя страна този „изкуствен зъбен корен“ служи за задържане на коронка или мостова конструкция. Повечето зъбни импланти са изработени от титан, което им позволява да се интегрират в костта, без да бъдат разпознати като чужд обект в тялото ни. Степента на успех на зъбните импланти е близо 98%.
Зъбните импланти могат да бъдат разделени на 2 вида – двучастови (класически) и едночастови (базални и компресивни).

Каква е процедурата за поставянето на зъбни импланти в Истанбул?

Не са необходими по-специални амбулаторни или болнични условия за извършване на процедурата по поставяне на зъбни импланти, затова тя може да бъде осъществена в дентален кабинет.

Преди започване на процедурата по поставяне на зъбни импланти, Вашият личен имплантолог ще назначи рентгенови изследвания като панорамна снимка, а в някой случаи 3D скенер или друг вид по-детайлни изображения, показващи важна информация за планирането на бъдещата манипулация. Ако страдате от хронични заболявания е възможно денталният имплантолог да Ви насочи към консултация с други специалисти, които да потвърдят, че сте подходящ за имплантологично лечение.
По време на финалната консултация, имплантологът ще Ви разясни коя имплантологична система е най-подходяща във Вашият конкретен случай.

Дентално имплантологично лечение в Истанбул

Манипулацията започва с поставянето на избрания вид анестезия, а след това се преминава към екстракцията на зъба/зъбите, ако такива са предвидени в плана на лечение. Пристъпва се към поставянето на зъбните импланти, като процедурата протича по различен начин, в зависимост от избраният вид зъбни импланти.
Повече информация за целия процес по поставяне на базални импланти импланти може да намерите тук, а за класически тук .

Възстановителен период след поставяне на зъбни импланти

Постоперативният период при лечение със зъбни импланти трае около седмица и е сравнително лек, поради предписаните медикаменти, които свеждат до минимум дискомфорта, който бихте могли да изпитате. За да се възстановят тъканите напълно е необходим рззличен период от време при различните видове имплантологични системи. Най-често този период трае от 3 до 12 месеца, според зависи от степента на интеграция на зъбния имплант.

istanbul turciya izgled unimed


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Станете представител

Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

!

Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

unimed sertifikat

Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.