Колко струва уголемяването на бюста в Турция? Мамопластика в Турция: цени и прегледи

Уголемяване на гърди в Турция

ugolemyavane byust turciya unimed

Много жени избират операция за увеличаване на гърдите в Турция, за да повишат самочувствието си и да се чувстват по-комфортно с размера и формата на гърдите си.

Пластичната операция за уголемяване на гърдите е една от най-често извършваните естетични процедури в чужбина и включва въвеждането на импланти под тъканта на гърдата, за да се увеличи размерът или да се промени формата на гърдата. Много жени избират операция за увеличаване на гърдите в Турция, за да повишат самочувствието си и да се чувстват по-комфортно с размера и формата на гърдите си.

Пластичните хирурзи, с които работим, имат богат опит в коригирането на размера и формата на гърдите след бременност, операция при рак, загуба на тегло или в резултат на естествения процес на стареене.

По време на консултация с висококвалифицирани и опитни пластични хирурзи пациентката обсъжда всички най-приемливи варианти за нейната мамопластика за увеличаване. По време на безплатната консултация, обсъждайки желания размер и форма на имплантите, тя и лекарят заедно избират най-подходящия вариант за операция по увеличаване на бюста със силиконови импланти или други методи. Други методи за оформяне на гърдите са повдигане на гърди и намаляване на бюст.

По време на безплатната онлайн консултация, която ние Ви предоставяме, ще можете да зададете въпросите си директно към пластичен хирург. Най-често тези въпроси са свързани с цената на силиконовите импланти, цената на услугата по уголемяване на бюста, как да изберем вида, формата и големината на силиконовите импланти, необходимите предварителни изследвания и процедури, дълготрайността на възстановителния период, възможни усложнения и рискове при поставяне на силиконови импланти, странични ефекти и противопоказания. Част от отговорите на тези въпроси можете да прочетете на нашата страница с Често задавани въпроси.

UniMed работи с най-добрите специалисти в отделенията по Естетична и Пластична хирургия в Турция. Ние предлагаме безплатни онлайн консултации и организираме диагностика и лечение на всякакви заболявания, както и услуги в сферата на пластичната хирургия – с естетични цели или при необходимост от корекция в следствие на заболяване, претърпян инцидент или вродени деформации. Благодарение на дългогодишния си опит и установени контакти с клиники в Турция, ние имаме възможност да предоставим на нашите клиенти конкурентни цени.

Станете представител

Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

!

Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

unimed sertifikat

Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.