FUE Трансплантация на коса в Турция

FUE трансплантация на коса или екстракция на фоликуларна единица е метод за събиране на космени фоликули от донорската област (отзад и отстрани на скалпа, където космите няма да изпаднат през живота на пациента). При трансплантация на коса хирургът извлича фоликуларни единици, използващ микро перфоратор, който варира в диаметър от 0,7 мм до 1,1 мм.

За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
FUE Трансплантация на коса в Турция

FUE Трансплантация на коса в Турция

Какво предсталвява процедурата по FUE трансплантация на коса

FUE е най-новата и усъвършенствана техника за трансплантация на коса, която се използва от 1800 г. Той беше обсъден като нов метод за трансплантация на коса в една от статиите на д-р Бърнстейн през 2002 г. При този метод космените фоликули се отстраняват поотделно, така че в донорната област не остават белези.

Първоначално FUE се използва за покриване на предишни FUT белези. С течение на времето обаче стана ясно, че с метода FUE броят на извлечените фоликули е 2-3 пъти по-голям в сравнение с FUT. В допълнение, методът FUE използва специални устройства, наречени микроперфоратори с диаметър 0,5-0,9 mm, които позволяват извличането не само на единични, но и на множество присадки, което спомага за постигане на естествен и плътен резултат. Поради тези причини повечето лекари по трансплантация на коса сега използват метода FUE.

Как се извършва FUE трансплантацията на коса?

За да се извлекат космените фоликули, донорната зона трябва да се обръсне до 1 mm. След бръснене се прилага локална анестезия на донорската зона.

FUE Цена за трансплантация на коса

Цената на FUE трансплантацията на коса зависи от много фактори. Като методи за трансплантация на коса (FUE, DHI), опитът на лекарите, които извършват операцията по трансплантация на коса FUE и оборудването на клиниката.FUE Цена за

Изпратете своето запитване


  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message


   


  Телефон за контакт:

  Обадете се сега 24/7
  +90 536 780 1245


  Телефон за контакт

  +359885820022

  Станете представител

  Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

  Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

  Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

  !

  Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

  unimed sertifikat

  Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.