Трансплантация на Брада в Турция

Трансплантацията на брада стана широко популярна в резултат на успеха на процедурите за трансплантация на коса.

За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
Трансплантация на Брада и Мустаци

Трансплантация на Брада в Турция

Какво предсталвява процедурата по трансплантация на брада

Брадата играе голяма роля във външния вид на мъжа. Тази операция стана широко популярна в резултат на успеха на процедурите за трансплантация на коса. Процедурата може да се извърши за увеличаване на дебелината на неравномерна брада или за осигуряване на пълна брада.

Може да има много причини за липсата на брада, като генетика, физическо нараняване, белези или изгаряния. За тези проблеми трансплантацията на брада е трайно решение.

Как се извършва трансплантацията на брада?

Медицинският протокол е същият като при трансплантацията на коса. Определен брой фоликули се отстраняват от вашата донорска област (областта между ушите, наричана още тил) и се имплантират в предварително определена област на брадата или мустаците. Използва се методът FUE, който се състои в извличане и имплантиране на фоликули един по един. Косата на тила наподобява тази на брадата, което гарантира успешен естествен резултат.

Медицинският протокол е същият като при трансплантация на коса. Определен брой фоликули се отстраняват от вашата донорска област (областта между ушите, наричана още тил) и се имплантират в предварително определена област на брадата или мустаците. Използва се методът FUE, който се състои в извличане и имплантиране на фоликули един по един. Косата на тила наподобява косата на брадата, което осигурява успешен естествен резултат.

Частта от процедурата, свързана с разреза (канала), е много важна. Разрезите се правят под ъгъл и в посока, която имитира оригиналната брада, придавайки на пациента вид на естествена брада.

Броят на присадките зависи от вашето действително състояние. Ако имате неравномерна брада, която трябва да бъде по-дебела, може да са достатъчни около 1000-1500 присадки, от друга страна, за да получите пълна брада, може да са ви необходими около 4000-5000 присадки.

Как протича процесът на възстановяване след трансплантация на брада?

Това е почти същото като трансплантацията на коса. Има няколко важни стъпки, които трябва да следвате. Трябва да избягвате движенията на лицето в продължение на 3 дни и да се опитате да ядете течни или меки храни, за да предпазите вашите новоимплантирани присадки. Също така е много важно да спите по гръб, за да предотвратите движението на присадките.

Друг важен момент е специален режим на измиване на брадата за 10 дни, за който нашият медицински екип ще Ви разясни подробно.

Не се препоръчва да подстригвате или подстригвате имплантираната брада по време на процеса на заздравяване, тъй като това може да причини повреда. Този процес обикновено отнема от 3 до 6 месеца, но не се колебайте да се свържете с Вашия лекар, за да получите неговото мнение. Ако следвате важните стъпки за грижа, лесно ще постигнете успешни резултати.

Какво да търсите при избора на клиника?

Първото нещо, което трябва да направите, е да разберете дали клиниката, в която се консултирате, има подходящ лекар или не. За да се избегнат всички рискове от усложнения, трябва да се извършва в добре оборудвана клиника под наблюдението на лекар с екип от специалисти.

Трансплантацията на коса е хирургична процедура. Поради тази причина трябва да знаете, че: Трансплантацията на коса трябва да се извършва под наблюдението на пластичен хирург или дерматолог.

Изпратете своето запитване


  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message


   


  Телефон за контакт:

  Обадете се сега 24/7
  +90 536 780 1245


  Телефон за контакт

  +359 877 200 212

  Станете представител

  Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

  Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

  Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

  !

  Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

  unimed sertifikat

  Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.