Трансплантация на Вежди в Турция

Веждите са важна черта на лицето на жената и мъжа. Транплантацията на вежди е подходяща при пациенти претърпели загуба на вежди поради генетични нарушения, белези или изгорена тъкан, както и от естетична нужда.

За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45



Трансплантация на Вежди в Турция

Трансплантация на Вежди в Турция


Какво представлява процдурата по трансплантация на вежди?

Веждите са важна черта на лицето както за жените, така и за мъжете. Може да се извърши операция, ако пациентът претърпи загуба на вежди поради генетични нарушения, белези или изгорена тъкан. В момента тези, които нямат здравословни проблеми, също предпочитат да подобрят вида на веждите си.

Прилага се същият медицински протокол, както при трансплантацията на коса. Най-важната стъпка е да получите желания резултат. Вашият лекар ще проведе консултация преди процедурата, като препоръча най-подходящите планове за лечение за Вас, като вземе предвид личните Ви предпочитания.

Процедурата за вежди използва вашите космени фоликули в задната част на главата ви. Тъй като зоната на реципиента е доста малка, няма нужда да се бръсне голяма част от зоната на донора. В областта на донора се изрязва малък „прозорец“, откъдето се отстраняват присадките.

Друг много важен въпрос е ъгълът и посоката на срезовете (каналите). Обикновено се правят под ъгъл 25-30 градуса, за да се постигне максимално естествен вид. Процедурата за вежди използва метода FUE и обикновено около 300-700 присадки могат да дадат успешен резултат, в зависимост от дебелината на естествените вежди.

Каква е цената за трансплантация на вежди?

Цената на трансплантацията на вежди зависи от много фактори. Като методи за трансплантация на вежди (FUE, DHI), опитът на лекарите, които извършват операцията по трансплантация на вежди, и оборудването на клиниката.

Изпратете своето запитване


  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message


   


  Телефон за контакт:

  Обадете се сега 24/7
  +90 536 780 1245


  Телефон за контакт

  +359885820022

  Станете представител

  Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

  Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

  Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

  !

  Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

  unimed sertifikat

  Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.