Абдоминопластика в Турция


За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
Абдоминопластика в Турция

Абдоминопластика в Турция

Абдоминопластика в Турция

Абдоминопластиката е хирургична операция за премахване на кожен излишък и мастна тъкан от средната и долна част на коремната област, с което се прибира коремната стена.

Абдоминопластиката се изравява в оперативно подобрение на долната и средна част на корема с премахването на устойчивите на диети и упражнения мастни клетки и стягането на мускулите на вътрешната коремна стена. Методът е широкоприлаган при дамите след бременност и при двата пола след значителна загуба на тегло.

Пациентите с близко до идеалното тегло и проблеми на отпусната кожа в тази област са основната таргет група за абдоминопластика. Резултатът е по-плосък, по-твърд и по-оформен корем.

Докато абдоминопластиката може да бъде отчасти козметична процедура, тя може да се приложи и при частично–рекоструктивната хирургия:

Коремни аномалии причинени от бременност, затлъстяване, значителна загуба на тегло, травми, тумори или друго заболяване

 • За коригиране на структурните дефекти на корема
 • Подобряване на функцията на коремните мускули
 • Отстраняване на коремна херния
 • Премахване на обемната престилка от кожа и тъкан, наречена pannus. Тя може да предизвика хроничен дерматит, инфекции на кожата, трудности при ходене и лоша хигиена

Пълна или цялостна абдоминопастика
Пълната или цялостна абдоминоспластика е подходяща при пациенти с умерено количество излишна тъкан в областта на корема. Оперативният разрез е разположен хоризонтално над срамната кост от едната тазова кост до другата, за да позволи на хирурга оптимален достъп до вътрешната част на корема. Чрез липосукцията се изсмукват излишните мастни клетки, а коремните мускули се издърпват плътно. Пъпът се поставя в естествената му позиция.

Мини абдоминопластика
Мини абдоминопластиката се прилага на пациенти в сравнително добра форма и тегло, с желание да постигнат плосък и естетичен корем. Коремните мускули не са засегнати до точката, която да изисква цялоста абдоминопластика. Оперативният разрез е същият като този на цезаровото сечение. Използва се липосукция като метод за отстраняване на излишната мастна тъкан, а кожата на корема се изтегля максимално. Пъпът не е засегнат от тази операция.

Изпратете своето запитване


  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message


   


  Телефон за контакт:

  Обадете се сега 24/7
  +90 536 780 1245


  Телефон за контакт

  +359885820022

  Станете представител

  Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

  Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

  Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

  !

  Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

  unimed sertifikat

  Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.