Липосукция в Турция


За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
Липосукция в Турция

Липосукция в Турция

Липосукция (липоскулптура или липопластика) е една от най-желаните интервенции в пластичната хирургия както от жени, така и от мъже. Липосукцията е хирургична техника за премахване локално, на определени места, на количествата натрупана мастна тъкан, чрез сонда (наконечник) и отрицателно налягане при оформянето и коригирането на корем, ханш, талия, седалищни части, бедра, колена, прасци и глезени.

Липосукцията се премахват мастните натрупвания по определени части от тялото. Най-често това са корем, ханш, „бричове“, подбедрици. Извършва се с помощта на вакуум аспирация, която разбива мастните клетки и позволява те да бъдат изтеглени. Процедурата е подходяща за всеки с локализирани мастни натрупвания. За краен резултат пациентът може да очаква драстично оформяне на силуета повече, отколкото загуба на тегло.

Кой метод е по-добър?

 • Класически метод: Мастната тъкан може да бъде премахната, след като бъде обработена с мастната канюла и бъде приведена в размер подходящ за премахване.
 • Вазер: Мастната тъкан се обработва със звукови вълни и става подходяща за отстраняване. Той е особено полезен в области с твърди тъкани като гърба. Хирургичното време е малко по-дълго от класическата техника.
 • Лазер: Както подсказва името, лазерната енергия се използва, за да направи мастната тъкан усвоима. Той е най-добрият вариант, ако има опасност за провисване след отстраняването на мазнини. Използването му изисква повече опит.
 • Моторни канюли: Няма голямо предимство пред конвенционалния метод.
 • Водна струя: Мастната тъкан се разпада с вода под налягане, подавана от върха на специално проектираната канюла. Това е сравнително нова технология, която все още не е широко разпространена.

Пластичният хирург ще Ви предложи най-подходящия за Вас вариант.

Изпратете своето запитване


  Вашите Имена (задъжително)

  Вашият Email (задъжително)

  Относно

  Текст


   


  Телефон за контакт:

  Обадете се сега 24/7
  +90 536 780 1245


  Телефон за контакт

  +359885820022

  Станете представител

  Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

  Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

  Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

  !

  Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

  unimed sertifikat

  Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.