Гинекология в Турция

Запишете си час при най-добрите акушер-гинеколози в Турция за диагностика, преглед и лечение на гинекологични заболявания – кисти и тумори на яйчниците, полипи, миоми, хормонални смущения, менопауза.

За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
ginekologiya v turciya

Лечение на гинекологични заболявания в Турция

Здравеопазването в Република Турция е в крак с времето във всичко и една от най-активно развиващите се области на медицината. Това се отнася еднакво както за терапевтичното лечение на заболявания, така и за хирургията. Онкологични заболявания, ендометриоза, миома на матката и други женски заболявания се лекуват успешно в турски клиники с най-новите методи и технологии, които са високоефективни. Неслучайно гинекологията в Турция  е една от областите на медицината, която привлича пациенти от цял ​​свят.

Unimed предлага цялостна поддръжка в периода на лечение на гинекологични заболявания в Турция . Нашите специалисти ще ви консултират по всички въпроси, включително цената на определени процедури, ще ви помогнат да изберете клиника и специалист, ще подготвите всички необходими документи за получаване на виза и лечение. Ние ще Ви организираме трансфер, ще изберем апартаменти за живеене по време на лечението и ще организираме пълна поддръжка с личен преводач. За консултация можете да оставите заявка на нашия уебсайт или да се обадите на посочените в него номера.

Gynecology md unimedturkey

Терапевтично и хирургично лечение на гинекологични заболявания

Отделенията по гинекология и акушерство в Турция  предоставят висококвалифицирани грижи за жени от всяка възраст. Редът за организация на работата на лекарите, медицинските сестри и акушерките, заедно с използването на съвременни технологии и методи, е насочен основно към цялостен медицински преглед и лечение при запазване на индивидуален подход към всеки пациент.

Отделенията по акушерство осигуряват подкрепа и наблюдение на бременността, което включва широк спектър от диагностични мерки, които оценяват динамиката на развитието на плода, както и антенатален скрининг за идентифициране на потенциални проблеми с плода. Извършва се цялостна оценка на здравословното състояние на майката, диагностика и лечение на всички състояния, изискващи медицинска намеса по време на бременност и раждане. Гинеколозите в Турция  работят в тясно сътрудничество със специалисти от сродни области, за да осигурят най-добрите пренатални, интранатални и постнатални грижи.

Интегрираният подход също е неразделна част от онкологичните грижи, които се провеждат от гинеколози специалисти по онкологични заболявания, медицински онколози, рентгенолози, химиотерапевти и морфолози.

Основните области на гинекологичните грижи в Турция  са онкологични грижи, лечение на ендометриоза, лечение на фиброиди, както и функционална и реконструктивна естетична гинекологична хирургия в Турция . Прочетете повече за тези области по-долу.

Гинекология в Турция

Лечение на онко-гнекологични заболявания

Организирането на онкологична помощ е една от най-популярните заявки сред хората, които се интересуват от медицински туризъм в Турция  . Ранното откриване и съвременните подходи към комплексната терапия се осигуряват не само от съвременни технологии, но и от опитни и квалифицирани лекари.

В Турция  са разработени и се използват най-новите ефективни схеми на химиотерапия, които включват таргетна терапия и показват по-ефективни резултати от лечението, липса на рецидиви и висока преживяемост на пациентите. Например, при лечението на рак на яйчниците химиотерапевтичните лекарства се инжектират (интраперитонеално) в коремната кухина, което осигурява по-висока бионаличност и насоченост на действие, като същевременно намалява риска от системни усложнения.

Широко се използва неоадювантна / предоперативна / химиотерапия (като подготвителен етап), която подобрява резултата от последващото хирургично лечение, а също така позволява хирургично лечение на някои групи пациенти в по-късните стадии на заболяването.

Хирургичните гинекологични грижи също използват съвременни методи и технологии, които осигуряват най-малко травми и органосъхраняващи операции. В Турция  все по-често се използват операции за запазване на плодовитостта при различни гинекологични онкологии, особено при пациенти в детеродна възраст. Например, органосъхраняващите операции за рак на матката в комбинация с хормонална терапия позволяват на някои пациенти да поддържат детеродна функция в бъдеще, при липса на противопоказания, да забременеят и да раждат.


Лечение на ендометриоза

Това е заболяване, при което ендометриалната тъкан (лигавицата на матката) расте извън нормалното си място. Това може да доведе до дисменорея (менструална болка), диспареуния (болка по време на полов акт) и репродуктивни проблеми.

Диагностиката и лечението на ендометриозата в Турция  са насочени основно към ранно откриване и рационално комбинирано фармакохирургично лечение на пациентите. В Турция  се използват най-новите фармакологични препарати, които при цялата си ефективност имат тесен спектър от нежелани / странични ефекти.


Лечение на миома

Миомата на матката е доброкачествен тумор, който се появява в мускулния слой на матката – миометриума. Това е едно от най-честите заболявания при жените.

Има различни лечения в зависимост от размера, местоположението на фиброидите, симптомите и васкуларността. За прилагането на един или друг метод на лечение винаги се вземат предвид възрастта на жената и нейните желания по отношение на плодовитостта.

Хормоналната терапия се счита за класическо лечение на миома, ако е неефективно, се извършва хирургична интервенция. Хирургическата интервенция при миома на матката може да се раздели общо на два вида:

 1. Хистеректомията е радикален метод, който се състои в отстраняване на матката.
 2. Миомектомията е златен стандарт, смисълът на операцията е да се премахне миоматозният възел.

Миомектомията в Турция  се извършва главно чрез ниско травматични и органосъхраняващи техники, които позволяват на жената да запази матката, да сведе до минимум продължителността на престоя в болницата и да намали риска от усложнения. Тези лечения включват: емболизация на маточната артерия, ултразвуково лечение и радиочестотна аблация на фиброиди. Отличните резултати от използването на радиочестотни техники правят този тип миомектомия най-обещаващият в сравнение с всяка друга опция. Радиочестотната аблация е минимално инвазивно отстраняване/резекция на миома, което се извършва директно вътре в миомните възли чрез термокоагулация на тъканта чрез тънка игла с радиатор в края.

Диагностиката и лечението на ендометриозата в Турция  са насочени основно към ранно откриване и рационално комбинирано фармакохирургично лечение на пациентите. В Турция  се използват най-новите фармакологични препарати, които при цялата си ефективност имат тесен спектър от нежелани / странични ефекти.

Изпратете своето запитване


  Вашите Имена (задъжително)

  Вашият Email (задъжително)

  Относно

  Текст


   


  Телефон за контакт:

  Обадете се сега 24/7
  +90 536 780 1245


  Телефон за контакт

  +359885820022

  Станете представител

  Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

  Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

  Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

  !

  Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

  unimed sertifikat

  Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.