Болница Лив Истанбул Турция

Мисията на болница Лив (Liv Hospital) е да подобри здравето на всички наши международни пациенти чрез определяне на стандарта на върхови постижения в индивидуална грижа за пациентите. Болница „Лив Хоспитал„ в Истанбул се състои от 154 легла, 8 операционни и 50 отделения на площ от 30.000 м2

За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
liv hospital unimedturkey

Болница Лив Liv – болницата на бъдещето

В нея са интегрирани най-съвременните методи за лечение и грижа за пациентите

Liv Hospital отваря врати на 7 септември 2013 г. в Истанбул. Тя е болница с категория А+ и е от едно ново поколение лечебни заведения, които се наричат „интелигентни“ болници. Визията й изцяло е насочена към пациента и разполага с екип от изключителни медицински специалисти. В Liv се прилагат едни от най-съвременните диагностични и лечебни методи.

Обстановката в болницата наподобява луксозен хотел и е една от най-модерните в Турция. Дизайнът е разработен по специфичен начин и илюстрира човешкото тяло.

Болницата разполага с 250 доктора, 300 легла, 50 интензивни отделения и 16 операционни зали.

Тя се посещава от хора от различни националности и обслужва елита на Турция, сред които актьори, футболисти, актриси и други. Чуждестранните пациенти се обслужват от предварително обучени специалисти от „Международен отдел“, които владеят езика и разбират културата на пациента.


Liv Hospital Vadistanbul unimedturkey 01

Liv Hospital Vadistanbul unimedturkey 03

В Liv Hospital са интегрирани най-съвременните технологии, съчетани с уменията на опитни специалисти и лекари.

Центърът за подробно диагностициране на ракови клетки в болница Liv разчита на най-съвременни подходи в лечението на рак. Лечебното заведение разполага с най-новата технология в радиохирургията.

Лъчетерапията е предназначена за премахване на ракови клетки или ако е възможно да ограничи до известна степен тяхното размножаване.

Болницата разполага и с PET скенер с режещо острие, който дава подробни анализи на анатомията и функцията на изследвания участък по време на процеса. Той сканира тялото за около 20 минути.

Сред останалите модерни технологии е роботизираната хирургическа система Da Vinchi S, която позволява извършването на по-сложни манипулации с минимално инвазивен хирургичен разрез, както и устройствата Truebeam STx, MAKOplasty, СТ Ангиограма и други.

Liv събира на едно място най-добрите специалисти в Турция, които са привлечени от САЩ, Англия, Австрия и други развиващи се страни. Цените за лечение са по-ниски в сравнение с Англия и САЩ, например.

Напредналият подход към лечението и модерната технология са отличителните характеристики на болница Liv.


What we stand for

Специалности на :
Болница Лив


Стоматологични грижи

Дентални импланти, Брекети, Зъбни коронки, Зъбни фасети, Консултация по козметична стоматология, Зъбен мост
Стоматологичен преглед


Козметична хирургия

Увеличаване на гърдите, Липосукция, Ринопластика, Брахиопластика, Холивудска усмивка, Повдигане на гърдите, Повдигане на лицево-челюстната област, Повдигане на тялото, Липофилинг на лицето, Мастопексия, Липография с вазер, Лазерна липосукция, Стомашен ръкав, Стомашна лента, Стомашен ботокс, Стомашен байпас, Вторична ринопластика Гръдни импланти, Реконструкция на гърдите, Повдигане на седалището, Импланти за седалището, Намаляване на мазнините, Гинекомастия, Повдигане на шията, Повдигане на бедрата, Абдоминопластика .


Инвитро IVF

Изкуствено осеменяване, Замразяване на яйцеклетки, IVF – ин витро оплождане, Консултация за IVF.


Имплантиране на коса

Трансплантация на коса, DHI трансплантация на коса, Трансплантация на коса FUE, Златна трансплантация на коса FUE, FUT трансплантация на коса, Трансплантация на коса BHT.Видео Лив Истанбул Турция

Изпратете своето запитване


  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message


   


  Телефон за контакт:

  Обадете се сега 24/7
  +90 536 780 1245


  Телефон за контакт

  +359885820022

  Станете представител

  Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

  Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

  Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

  !

  Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

  unimed sertifikat

  Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.