Зъбни импланти Турция


За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
Зъбни импланти в Турция

Зъбни импланти ИстанбулТурция

Поставянето на зъбни импланти – дългосрочно решение, което да замени липсващите зъби и същевременно да изпълнява успешно дъвкателните функции. Отлична алтернатива на конвенционалните протези. Те са по-здрави и издрънжливи. Не създават дискомфорт по време на разговор или хранене и създават добро усещане на собственика си.

Зъбни импланти – те поддържат естествената кост, стабилизират костните нива в челюстта и свеждат до минимум допълнителната загуба на костна тъкан.

Поставянето на зъбни импланти става чрез бърза и минимално инвазивна процедура. В Истанбул Турция зъбните импланти са форма на лечение с успеваемост от 90% до 100%. Хиляди чуждестранни пациенти идват в Турция за лечение със зъбни импланти. Имплантната система може да се определи като винт, поставен в челюстта на пациента по време на лечението на липсващи зъби.

Поставянето на зъбни импланти е алтернатива на традиционните опции за възстановяване на зъбите и може да предложи дългосрочно и естествено решение за подобряване на усмивката, подобряване на храненето и говора.

За разлика от конвенционалните корони, мостове и протези, зъбните импланти се поддържат от титанов винт, поставен в костта, което ги прави постоянна част от устата и имитират естествените зъби по начина, по който изглеждат и се усещат. Поставените зъбни импланти не са подвижни и не се нуждаят от допълнителна поддръжка, освен обичайното почистване с четка и конец.

Тези иновативни решения за замяна на липсващите зъби са революционни в областта на възстановителната дентална медицина и ние от Unimed Turkey можем да Ви ги предложим тук, в нашите партньори дентални клиники в Турция.

Какви са предимствата от поставянето на зъбни импланти?

 • Зъбни импланти: заместват липсващите зъби и изглеждат и се чувстват като естествени;
 • Зъбни импланти: дългосрочни резултати от поставянето на зъбни импланти;
 • Зъбни импланти: подобрена функционалност – възстановени дъвкателни и говорни способности;
 • Зъбни импланти: предотвратяване на бъдещи усложнения – липсващите зъби водят до загуба на кост;
 • Зъбни импланти: лесна поддръжка – изисква се само нормално почистване на поставените зъбни импланти с четка и конци;
 • Зъбни импланти: предотвратяване на небалансирана захапка и неестествено износване на зъбите.

Често задавани въпроси за зъбните импланти

 • Какво представляват зъбните импланти ?
 • Подходящи ли са зъбните импланти за мен ?
 • Мога ли да избегна присаждане на кост или повдигане на синусите ?
 • Колко време отнема лечението със зъбни импланти ?
 • Цени на зъбни импланти и цена на зъбен имплант?
Какво представляват зъбните импланти ?

Зъбният имплант е титаниев елемент, който се поставя посредством хирургична операция в костта на челюстта с цел да замести липсващ зъб. Имплантите заместват корена на липсващите зъби и се използват като основа, върху която се поставят коронки, мостове или протези.

Подходящи ли са зъбните импланти за мен ?

Ще разберем това, когато ни предоставите панорамна снимка или компютърна томография, от която ще разберем дали има наличие на здрава кост и здрави венци, и къде се намират синусите ви. Тъй като костта може да атрофира след изваждането на зъб, понякога се налага предварителна подготовка, като повдигане на синусите и присаждане на кост. Ако костта не е достатъчно солидна и твърда, или е намаляла с течение на времето се налaга присаждане на кост, за да се създаде здрава основа за поставяне на импланта.

Мога ли да избегна присаждане на кост или повдигане на синусите ?

Да! Базалните зъбни импланти се ползват в тази ситуация. Те са най-модерната система в групата на имплантите. Тези импланти са добре проектирани за незабавно натоварване и имат висок процент на успеваемост при пациенти, които са пушачи, имат хронични заболявания на венците или атрофирала челюст. При базалните импланти не е необходимо наличието на костен обем във вертикално измерение. Повдигането на синусите става излишно, защото всички пациенти имат достатъчно хоризонтална кост, дори ако вертикалната кост липсва.

Все пак поставянето на базални импланти зависи от много фактори и не винаги е възможно – всеки случай е строго индивидуален.

Колко време отнема лечението със зъбни импланти ?

Различните имплантологични системи имат и различен протокол за поставяне на зъбните импланти, а главно от него зависи продължителността на целия процес. Двучастовите (класически зъбни импланти ) изискват по-дълъг период от време (от 6 месеца до година) за завършване на цялостното лечение, в сравнение с едночастовите импланти (базални и компресивни ), които могат да бъдат натоварени още на третия ден след процедурата.

Цени на зъбни импланти и цена на зъбен имплант?

Това е един доста съществен и приоритетен въпрос за повечето пациенти. Цената на лечението със зъбен имплант или зъбни импланти се определя в зависимост от конкретния клиничен случай.  След първата консултация при нас, пациентите получават конкретна и подчертавам, крайна цена за имплантологично лечение, независимо дали се касае за единичен имплант или лечение със заместване на всички зъби с по-голям брой импланти.

Направете запитване за Вашето лечение

Станете представител

Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

!

Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

unimed sertifikat

Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.