Безплатна консултация д р Мелих АйгюнБезплатна Консултация 17 май 2024 г. в София д-р Омер Мелих Айгюн специалист по репродуктивна медицина и лечение на безплодие от Истанбул, Турция

Доверете се на специалиста с над 25 годишен опит в репродуктивната медицина. Специализиран в трудни случаи и пациенти с повтарящи се аборти, ендометриоза, репродуктивна хирургия, изчерпан яйчников резерв и др. С негова помощ ще изпитате радостта да държите в ръце си най-съкровенната Ви мечта – Вашето дете.

За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45


Представяме ви един от водещите турски имена в областта на репродуктивната медицина, който пристига в София и ще извършва безплатни прегледи при нас през месец май.

Диагностика на безплодието

Професионалист и специалист репродуктивна медицина, специализиран в трудни случаи и пациенти с повтарящи се аборти, ендометриоза, репродуктивна хирургия, изчерпан яйчников резерв и др.

С неговата помощ ще можете да изпитате радостта да държите в ръце си най-съкровената Ви мечта – Вашето дете.

За повече информация се обадете на телефони:

☎ +90 536 780 12 45

☎ +359 885 820 022

Всички двойки, които търсят решение на репродуктивните си проблеми, могат да се възползват от гостуването на д-р Мелих Айгюн в гр. София на 17. 05 /петък/ и да проведат безплатна консултация с инвитро специалиста, относно своя проблем и възможностите за провеждане на лечение.

р Мелих София на 17 май Open Graph

dr melih aygun unimedturkey 1 scaled


Професионалист в репродуктивната медицина, специализиран в трудни случаи и пациенти с повтарящи се аборти, ендометриоза, репродуктивна хирургия, изчерпан яйчников резерв и др.

Изборът на специалист и център за асистирана репродукция е дълъг процес. Обикновено пациентите обикалят клиники, събират информация и мнения, четат отзиви в интернет, докато решат на кого да се доверят. Но често се случва и още при първата среща, те да разберат, че това е техният лекар.

Съветът ни е, след като е взето решение и изборът вече е факт, пациентите да се доверят и да знаят, че  именно с този специалист ще извървят дългия път, който им предстои. Понякога резултатът идва лесно и всички са щастливи, но в други случаи процесът изисква време. Често се случва така, че след първи неуспешен опит пациентите започват да търсят други клиники, да се лутат и колебаят дали са на правилния път.

Започват всичко отначало, а това в повечето случаи не се отразява добре на тях, най-вече. В отношенията лекар – пациент доверието е изключително важно! Вярата в специалистът по репродуктивно здраве, е важна част от успеха, който зависи и от стриктното следване на отделните стъпки и проследяването на резултатите, които са много индивидуални.

Когато една двойка прави опити за забременяване около година и повече без резултат, е добре да се направи такава консултация. Особено, ако става дума за възраст над 35 години. Често причината може да е елементарна и да се реши без нужда от асистирана репродукция. А може проблемът да е по-сложен и да налага по-сериозно лечение.

580810 3 in vitro 1600

Професионален опит и квалификации

Образование

д-р Омер Мелих Айгюн
Акушер и гинеколог
Старши специалист по репродуктивна медицина

Сертифициран старши специалист по репродуктивна медицина от 25 години. С 5 години международен опит и владеене на английски и немски език. Като един от най-квалифицираните лекари в процедурите за извличане на яйцеклетки, той е извършил повече от 15 000 процедури през последните 9 години. Осигуряване на персонализирани грижи, персонализирано лечение на безплодието и висок процент на успеваемост чрез модерни технологии като AI и сътрудничество с експерти в областта на асистираните репродуктивни технологии.

Професионален опит

2007-настояще ЕРАЗЪМ Център за жени и репродуктивно здраве | Специалист по безплодие/изпълнителен директор
2014 – до момента Болница Мемориал Истанбул, Център за асистирани репродуктивни технологии и репродуктивна генетика | репродуктивен специалист
1998-1999 /2010 – 2014 Частна немска болница Das Deutsches Krankenhaus | Специалист репродуктивна медицина и акушер-гинеколог
2007 Болница Медикана Камлика – IVF център | Директор и управител на IVF център, специалист репродуктивна медицина
2000 – 2004 Мемориална IVF болница, Център по андрология и генетика. Специалист репродуктивна медицина
1989-1991 г. Образователна и изследователска болница Sisli Etfal

ivf invitro unimedturkey01
Кои са факторите, които оказват при зачеване?

Въпроси


  • 1. Има ли пряка психосоматична връзка между стресовият начин на живот и репродуктивните проблеми? Каква е превенцията за добра фертилност и върху какво да акцентират пациентите, за да подпомогнат процеса при стартиране на лечение в най-общия случай?
  • 2. Често сънародниците ни идват при вас след един/два неуспешни опита за зачеване? Кои са най-честите проблеми, налагащи асистирана репродукция и лечение?
  • 3. Знаем, че в Турция се звемат под внимание и проследяват детайлно много изследвания и показатели! Какви са методите за диагностика на аденомиозата?
1. Има ли пряка психосоматична връзка между стресовият начин на живот и репродуктивните проблеми? Каква е превенцията за добра фертилност и върху какво да акцентират пациентите, за да подпомогнат процеса при стартиране на лечение в най-общия случай?
2. Често сънародниците ни идват при вас след един/два неуспешни опита за зачеване? Кои са най-честите проблеми, налагащи асистирана репродукция и лечение?
3. Знаем, че в Турция се звемат под внимание и проследяват детайлно много изследвания и показатели! Какви са методите за диагностика на аденомиозата?

За вашата успешна консултация са важни следните фактори:

✔ Имате ли деца и предишни опити за забраманяване?
✔ Специфични /генетични и др./ болести, алергии…
✔ Какви лекарства приемате, ако има такива?
✔ Имате ли лапароскопски/ хистероскопски операции?
✔ Имате ли цветна снимка на матката, инжекционни бустери и брой трансфери?

vyprosi invitro turkey unimedturkey 1

Какво е важно да се знае за инвитро в Турция?

✔ Имате ли деца и предишни опити за забраманяване?
✔ Специфични /генетични и др./ болести, алергии…
✔ Какви лекарства приемате, ако има такива?
✔ Имате ли лапароскопски/ хистероскопски операции?
✔ Имате ли цветна снимка на матката, инжекционни бустери и брой трансфери?

Какво е необходимо за инвитро в Турция?

Едно от задължителните условия, с които трябва да се съобразите е да имате сключен граждански брак, поради местното законодателство.

Важни са следните фактори: има ли деца и предишни опити за деца, колко неуспешни опити инвитро има от страна и на двамата, както и възрастта им. При мъжкия фактор е важно да се знае, че в Турция не се използва донорство!

Всички преминати лечения, настоящи диагнози, лекарства и резултати от изследвания и тестове.

344265f9ec0a58bda04be84b3f5b63c5

Какво да очакваме в първите дни след инвитро процедурата?!

След ембрио трансфер не са необходими особени промени в начина Ви на живот. Важно е да си почивате достатъчно, но не и да лежите постоянно. Избягвайте силовите и тежките тренировки, половите контакти и горещите температури (вана, сауна, плаж и т.н.). Спрете алкохола и цигарите, и приемайте предписаните Ви медикаменти.

И най-важното – отделете време за себе си и партньора си, защото го заслужавате.

vyprosi invitro turkey unimedturkey 2
vyprosi invitro turkey unimedturkey 1

Симптоми на успешен ембриотрансфер

Единственият сигурен начин да знаем, дали интервенцията е била успешна, е чрез тест за бременност. Много жени изпитват симптоми, сходни с тези при бременността, около седмица след ЕТ. Това обаче не е гаранция за положителен резултат, защото може да се дължи на хормоналните препарати, които се приемат преди и след процедурата.

 Най-честите симптоми след ЕТ са:

  • леко вагинално кървене
  • напрежение в гърдите

През останалите дни на своя престой в Истанбул можете да се наслаждавате на многото възможности, които предлага града – от леки разходки, екскурзии до шопинг екскурзии до близки места и вечерна развлекателна програма.

✅ Запишете се за безплатна консултация!

Остават броени места!

📋Вашите лечения ще се провеждат в лечебни заведения в Турция с издаден сертификат за разрешение за здравен туризъм.


Видео

Направете запитване за Вашето лечение

Станете представител

Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

!

Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

unimed sertifikat

Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.