Гръдни импланти в Турция


За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
Поставяне на гръдни импланти в Турция

Поставяне на гръдни импланти в Турция

Уголемяване на гърди, чрез поставяне на силиконови импланти, е една от най-желаните оперативни интервенции. Единственият доказан метод за трайно уголемяване на бюст е чрез хирургична интервенция от областта на пластичната хирургия. Уголемяване на гърдите чрез поставяне на силиконови импланти е естетична корекция за постигане на стегнат, добре оформен и естетичен бюст.

Подобряването на външния вид на гърдите се извършва с цел да се увеличи размерът и да се подобри формата на гърдите на жената. То се прави предимно с импланти.

Съществуват редица причини, поради които жените избират тази интервенция. Например при наличие на значителна асиметрия; загуба на обем на гърдите поради значително отслабване или бременност; в следствие на онкологично заболяване или като цяло за подобряване на формата и обема на гърдите и създаване на цялостен баланс, който да хармонизира с тялото.

Имплантите за гърди са съставени от силиконова обвивка, която е пълна с кохезивен силиконов гел. В крайна сметка решението какви импланти ще се използват се свежда до естетическите цели и личните предпочитания. Освен материала, имплантите също така се предлагат в различни форми и размери.

Кръглите импланти са доста популярни и обикновено се избират от жени, които искат значително повдигане, сцепление и пълнота, а капковидните импланти(анатомични) в някои случаи могат да дадат по-естествена проекция и пълнота на гърдите. Силиконовите импланти са пълни със специален медицински гел, който има за цел да създаде по-естествено усещане и поглед към гърдите.

Изпратете своето запитване


  Вашите Имена (задъжително)

  Вашият Email (задъжително)

  Относно

  Текст


   


  Телефон за контакт:

  Обадете се сега 24/7
  +90 536 780 1245


  Телефон за контакт

  +359885820022

  Станете представител

  Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

  Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

  Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

  !

  Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

  unimed sertifikat

  Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.