Поставяне на Гастрален пръстен за намаляване на теглото в Турция


За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
Поставяне на Гастрален пръстен за намаляване на теглото в Турция

Гастрален пръстен за намаляване на теглото в Турция

Гастрален пръстен е най-модерната интервенция в гастропластиката, все повече използвана през последните години. Поставянето на гастрален пръстен (наричан още и стомашен пръстен) е най-ефективния метод за отслабване при хора със свръхнаднормено тегло.

Гастрален пръстен = Стомашен пръстен

Целта на операцията гастрален пръстен за инсталиране на стомашна лента е рязкото намаляване на приема на храна, и съответно намаляване на количеството на консумираните калории. Това се постига чрез налагане на специален пръстен (стомашна лента), в горната част на стомаха, точно под хранопровода. Поставеният пръстен придава на стомаха формата на пясъчен часовник.

Между малките и големи части от стомаха се създава стесняване с диаметър около 1 см. Горната част на стомаха над пръстена има обем само 15-20 мл (т.е. количеството на храната, която може да го запълни целия е просто… една супена лъжица). Приетата храна незабавно запълва малкия стомах и предизвиква много бързо чувството за ситост. По този начин човек може да яде малко храна в даден момент и общият брой на калории намалява рязко, и така започва да губи тегло.

Предимства

 1. Гастрален пръстен – по-малко травматичен метод, в сравнение с други за хирургично лечение на наднормено тегло, тъй като целостта на стените на стомашно-чревния тракт не се нарушават.
 2. Гастрален пръстен – това е единственият метод, който позволява прецизно регулиране на диаметъра, чрез ограничение в следоперативния период.
 3. Този метод на операция е напълно обратим. Ако изведнъж, по някакви причини, трябва да премахнете лентата , анатомията на стомашно-чревния тракт се възстановява веднага и напълно. При други операции , като например вертикалната гастропластика, за възстановяване на първоначалното състояние се изисква реконструктивна хирургия.
 4. Тъй като „гастрален пръстен“ е направено чрез пункции, продължителността на престоя в болницата е много кратък,а възстановяването в следоперативния период е най-бързо от всички хирургични лечения.

Изпратете своето запитване


  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message


   


  Телефон за контакт:

  Обадете се сега 24/7
  +90 536 780 1245


  Телефон за контакт

  +359885820022

  Станете представител

  Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

  Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

  Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

  !

  Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

  unimed sertifikat

  Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.