Персонален асистент в Турция


За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
Персонален здравен асистент в Турция

Здравен асистент или Медицински консиерж в Турция

Здравният асистент подпомага специалистите по здравни грижи в дейностите, свързани с провеждане на профилактика и лечение и съпътстват възстановителния период. Дейностите, осъществявани от здравния асистент, целят подобряване качеството на живот на пациента чрез оказване на медико-социална и психологическа подкрепа за здравословен начин на живот, за ресоциализация и адаптация след операция или при хронични заболявания.

Персоналният здравен асистент в Турция или Медицински консиерж е услуга, която подпомага пациентите и техните семейства в организацията и планирането на здравния календар индивидуално на всеки пациент и/или на цялото семейство.

Ако имате съмнения относно първоначална диагноза или искате тя да бъде потвърдена от друг специалист, можете да поискате второ мнение. Нашият екип ще организира второ мнение. Ако имате съмнения относно първоначална диагноза или искате тя да бъде потвърдена от друг специалист, можете да поискате второ мнение.

Второ мнение (само на английски и български език) се предоставя от лекар, различен от този, който Ви лекува. Можете да поискате второ мнение от специалист в България или чужбина.

Чрез платформата UniMedTurkey осигуряваме персонално обслужване от наш представител за Вас и Вашето семейство!

Услугата „Персонален здравен асистент” е ориентирана към български и чужди граждани и техните семейства, дипломатически мисии, посолства, корпоративни клиенти (бизнес и неправителствени организации от България и света).


Услуги на здравния асистент

Услугите на здравните асистенти могат да се ползват в дома, където работят в екип или под наблюдение на медицински специалист, според спецификата на конкретния случай, а така също и в структурите на лечебните заведения за активно лечение и за долекуване (медицински и рехабилитационни заведения), където полагат грижи за болния в процеса на лечение, както и в случаите, в които се изисква придружител по време на престоя на пациента в здравно заведение.
 • Директна линия към един от нашите здравни асистенти
 • Управление на здравния календар за профилактики и планирани прегледи при лекари специалисти
 • Консултация за назначаване на преглед или посещение при нашите партньорски клиники и лаборатории
 • Изготвяне на индивидуален план за лечение, съгласуван с лекари специалисти от партньорската мрежа
 • Записване на час при лекари специалисти и клинична лаборатория
 • Напомняне за преглед или консултация чрез SMS/Viber/WhatsApp или на посочен емайл

Ние организираме комуникацията между вас и лекаря, като посочваме необходимите документи за предстоящия преглед или процедури.

Допълнителни услуги

 • Възможност Персоналният здравен асистент да ви придружи до клиниката или лабораторията
 • Преводач
 • Организиране на тестове и изследвания във вашия дом, офис или хотел за взимане на проби от специалист лаборант
 • Резервиране на хотел, трансфер летище хотел-клиника
 • Специализиран медицински транспорт

Ако имате съмнения относно първоначална диагноза или искате тя да бъде потвърдена от друг специалист, можете да поискате второ мнение. Нашият екип ще организира второ мнение. Ако имате съмнения относно първоначална диагноза или искате тя да бъде потвърдена от друг специалист, можете да поискате второ мнение. Второ мнение (само на английски и български език) се предоставя от лекар, различен от този, който Ви лекува. Можете да поискате второ мнение от специалист в България или чужбина.

Чрез платформата  UniMedTurkey  осигуряваме персонално обслужване от наш представител за Вас и Вашето семейство!

Услугата „Персонален здравен асистент” е ориентирана към български и чужди граждани и техните семейства, дипломатически мисии, посолства, корпоративни клиенти (бизнес и неправителствени организации от България и света).

Станете представител

Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

!

Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

unimed sertifikat

Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.