УНГ и естетична хирургия д-р Бирсен Ерзинджан Истанбул Турция

Специалист по УНГ и Хирургия на Глава и Шия ви очакваме за безплатна консултация с пациенти, които се интересуват от естетична и/или реконструктивна операция на носа (ринопластика и септопластика), операция на трета сливица при деца.

За повече информация се обадете на тел:

+90 536 780 12 45
Запишете се за безплатна консултация на 6 юли в София с д-р Бирсен Ерзинджан – Ринопластика, Отопластика, Специалист по УНГ и Хирургия на Глава и Шия

Кога: 6 юли 2024
Записване: Обадете се на телефон 0700 10 171


Д-р Бирсен Ерзинджан ще бъде в София на 6 юли по наша покана и ще направи безплатна консултация за всички записали се. Тя е изключителен професионалист с доказан опит в Истанбул, специалист по детски УНГ болести и хирургия на глава и шия, ринопластика и отопластика.

Побързайте да се запишете за безплатната консултация с нея, която ще се проведе на 6 юли 2024г.

С дългогодишен опит и забележителни постижения в областта на УНГ и Хирургия на Глава и Шия, д-р Ерзинджан е известна със своето професионално отношение и грижа за пациентите. Тя е съсредоточена върху предоставянето на висококачествени и персонализирани решения за всяка индивидуална нужда.

Освен това, д-р Бирсен Ерзинджан ще осигури консултации и за пациенти, които имат интерес към естетична и/или реконструктивна операция на носа, като ринопластика и септопластика. Тя ще се погрижи добре и за децата, предлагайки операция на трета сливица, което може да помогне за подобряване на дихателните им функции и качеството на живот.

UniMed има удоволствието да предложи на своите пациенти възможността да се запишат за безплатна консултация с д-р Ерзинджан, за да получат професионална оценка, съвети и ръководство относно техните здравословни нужди. Това е възможността да се консултирате с един от най-изявените специалисти в областта и да получите висококачествени грижи от началото до края на вашия път към здравето.

За да се запишете за безплатна консултация с д-р Бирсен Ерзинджан на 6 юли, моля, свържете се с UniMed на телефонен номер 0700 10 171. Нашите представители с удоволствие ще ви насочат и организират вашата консултация, за да започнете Вашия път към по-добро здраве и самочувствие.


р Бирсен Ерзинджан в София на 6 юли
dr birsen erzdhan ung unimedturkey

dr birsen erzdhan rinoplasty ung unimedturkey

Ултразвукова ринопластика е здраве и естетика в едно

УНГ и естетична хирургия на лицевата област

Ринопластика
Септопластика
Функционалната ендоскопска синус хирургия
Блефаропластика
Отопластика
Естетична операция на устните
Пластична и реконструктивна хирургия
Естетична пластична хирургия на лицевите черти


Ако Вашето желание е да имате съвършен, симетричен нос, не трябва да забравяте, че всяко човешко лице е асиметрично в известна степен. Целта на козметичните процедури не е постигането на пълна симетрия, а съответстващи си пропорции и хармонични черти. Характеристиките на носа може да не са единствените фактори, допринасящи за лицевия дисбаланс.

Лицевата структура, особено наличието на малка брадичка, отпуснати бузи и увиснала челюст, също допринасят за нехармоничните пропорции на лицето. В тези случаи ринопластиката се комбинира с поставяне на лицеви импланти в областта на брадичката, бузите и челюстта, както и с други процедури с цел подобряване на цялостната визия на лицето.

Ринопластиката е хирургична намеса, която има за цел да подобри формата, размера и цялостния външен вид на носа, чрез извършване на реконструкция (оформяне) на носните хрущяли и кости, като заедно с това се цели и подобряване на функционалността на носа. Може да се направят корекции във всяка една от трите проекции на носа – височина, дължина и ширина.

Едни от най-често срещаните корекции са: премахване на гърбицата на носа, изправяне на носна преграда, скъсяване на нос, стесняване на нос, оформяне върха на носа, стесняване на ноздрите. На тази интервенция може да се подложат лица навършили 18 годишна възраст, които изпитват затруднения в дишането и/или желаят промяна във външния вид на носа поради естетически съображения.

Професионален опит и квалификации

Образование и Професионален опит

Родена в Разград през 1989 г. д-р. Бирсен Ерзинджан идва в Турция с миграцията през 1989 г. Живее в Истанбул до студентските си години и завършва средното си образование в Пертевнийската гимназия.

След това учи медицина в Медицинския факултет на университета Коджаели. По време на медицинското си образование тя участва в усъвършенствано обучение по английски език в Англия и различни стажове в болница Varese University Ospedale di Circolo e Fondazione Macchi в Италия.

След дипломирането си, след няколко месеца задължителна служба в държавната болница Körfez, тя започва работа в болница Ümraniye Training and Research Hospital, където придобива специализацията си по уши, нос и гърло.

Успешно завършва специализацията си през 2020 г. и получава званието Хирург на уши, нос, гърло и глава и шия.

След специализираното си обучение тя работи като специалист по уши, нос и гърло в държавна болница Пендик между 2020 г. и 2022 г.

Днес тя продължава да обслужва своите пациенти в собствената си клиника. Въпреки че участва в много конгреси, курсове и научни срещи, тя се стреми да предоставя по-добри услуги, като поддържа своите знания и умения актуални всеки ден. Омъжена е и майка на едно дете.

Специализции

2007-2013 г

Доктор, Университет Коджаели

2014-2020 г

Специализиращо обучение, Болница за обучение и изследвания SBÜ Ümraniye

drbirsenerzincan01

Видео УНГ и естетична хирургия д-р Бирсен Ерзинджан Истанбул Турция

Специалността „Ушно-носно-гърлени болести” се занимава с диагностика и лечение на различните видове заболявания на ушите, носа и гърлото и онкологична патология в областта на главата и шията.  Тази специалност има и хирургична насоченост, осъществявана в случаите, в които с медикаментозно лечение не  се постига нужния терапевтичен ефект.

УНГ специалистът лекува наранявания, малформации, заболявания и други здравословни ограничения и нарушения в областта на носа, ушите, устата, гърлото, ларинкса.

Станете представител

Да бъдете представител наUniMed Turkey е ангажимент и отговорност.

Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за създаване на един по-добър свят, давайки приоритет на здравето на хората

Ако желаете да се информирате за условията свържете се с нас

!

Your treatments will also be conducted at healthcare facilities with a Health Tourism Authorization Certificate.

unimed sertifikat

Copyright by UniMed Turkey . All rights reserved.